MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj marynatę do mięsa: wymieszaj w miseczce oliwę,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Soczysty indyk z grilla. Sekretem smaku jest wyśmienita marynata. Przepis na danie z grilla, którym zaskoczysz swoich gości

Delikatny indyk z grilla. Krok 1

Przygotuj marynatę do mięsa: wymieszaj w miseczce oliwę, miód, sok z cytryny, rozgnieciony czosnek, chili, tymianek, zioła prowansalskie i szczyptę soli. Pokrój mięso z indyka na małe filety, możesz je delikatnie roztłuc tłuczkiem, by miały jednakową grubość. Posmaruj każdy kawałek marynatą i odstaw całość na ok. 1,5 godziny.

Zobacz również

Zablokowana DTŚ w Gliwicach. Kolizja trzech samochodów. Jedna osoba poszkodowana

NOWE
Zablokowana DTŚ w Gliwicach. Kolizja trzech samochodów. Jedna osoba poszkodowana

Horoskop dzienny na środę. Sprawdź!

NOWE
Horoskop dzienny na środę. Sprawdź!

Polecamy

Uwaga na fałszywą stronę największego polskiego banku!

NOWE FAKTY
Uwaga na fałszywą stronę największego polskiego banku!

O liście lektur nieczytanych i braku wizji. Ważne rozmowy o podstawie programowej

O liście lektur nieczytanych i braku wizji. Ważne rozmowy o podstawie programowej

Masz takie objawy? To może być jedyna oznaka choroby tarczycy

Masz takie objawy? To może być jedyna oznaka choroby tarczycy