MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zazwyczaj to szef pokładu ustala na odprawie przed lotem (w...
fot. gettyimages.com/Svitlana Hulko

Kuchnia w samolocie. Kiełbasa z czosnkiem i krewetki. Steward zdradza tajniki przygotowania jedzenia w podróży. Co zabrać na pokład?

Kto odpowiada za podanie i przygotowanie jedzenia?

Zazwyczaj to szef pokładu ustala na odprawie przed lotem (w różnych liniach może to wyglądać inaczej), która konkretnie osoba z personelu pokładowego jest odpowiedzialna za podanie i przygotowanie jedzenia.

Zobacz również

KS Wiązownica ograł Avię i zapewnił sobie utrzymanie! [ZDJĘCIA]

KS Wiązownica ograł Avię i zapewnił sobie utrzymanie! [ZDJĘCIA]

Dzień Dziecka w Suwałkach. Działo się wiele pod Suwalskim Ośrodkiem Kultury

Dzień Dziecka w Suwałkach. Działo się wiele pod Suwalskim Ośrodkiem Kultury

Polecamy

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

5 powodów, przez które nie możesz zrobić kupy w czasie podróży

5 powodów, przez które nie możesz zrobić kupy w czasie podróży

Ulubiony przysmak nie tylko dzieci jest coraz droższy. Dlaczego?

Ulubiony przysmak nie tylko dzieci jest coraz droższy. Dlaczego?