Jest to jeden z najbardziej utalentowanych polskich kucharzy, był szefem kuchni min. w hotelu Bristol, laureat wielu prestiżowych nagród przyznawanych przez przedstawicieli branży kulinarnej (Chef de L’Avenir nadawany przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną, Oskar Kulinarny 2005 w kategorii Osobowość Kulinarna), a także środowisko dziennikarskie (HERMES 2007). Współzałożyciel elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, skupiającej najlepszych szefów kuchni w Polsce, która zajmuje się propagowaniem kultury stołu w Polsce i poza jej granicami a także promuje polską kuchnię regionalną.
Zobacz materiał przygotowany przez bobrowniki tv
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?